Pokazala je trbušnjake nakon trećeg poroda i naljutila mame

Majke koje nisu vratile liniju nakon poroda naljutila je Maria (32) koja je sa sinovima snimila reklamu iznad koje piše 'Koja je vaša isprika?'. Nazvali su je zlostavljačicom


Amerikanka Maria Kang (32) iz Los Angelesa snimila je reklamu s trojicom svojih sinova starih osam mjeseci, dvije i tri godine. Iznad istrenirane majke stoji natpis 'Koja je tvoja isprika?'.

Dok je majka troje djece koja vodi neprofitnu fitness organizaciju iz kuće većini inspiracija, među 17.000 komentara pronašlo se i dosta kritika. Optužili su je da vrijeđa, da je odvratna i da je zlostavljačica debelih, piše Daily Mail.

- Imaš previsoko mišljenje o sebi. Odvratna si - napisala je jedna.

Druga, koja se predstavila kao Sarah, majka dvoje djece, objasnila je kako je njezina reklama uvredljiva jer mnoge mame, kao i ona, imaju strije od poroda.

- Protežu se od rebara do vagine. Izgledam kao karta SAD-a - rekla je.


Treća se predstavila kao maratonka koja tako ne izgleda. Rekla je kako je rastužuje kad vidi njezine fotografije jer zna da ona to nikada neće postići bez operacije.
Kang u šoku: Htjela sam inspirirati, a ne naljutiti

Kang je šokirana. Kaže kako joj je namjera bila inspirirati ljude, a ne ih naljutiti.

- Ne želim ići u detalje da se borim s genetikom, poremećajem jedenja, radim dva posla, da nemam dadilju, da nisam prirodna mršavica i da ne radim kao osobna trenerica. Neću ni spomenuti da sam u trudnoći jela svašta i koristila trbuh kao ispriku. Ali, reći ću da ono što vi vidite nije moja greška nego vaša. Prvi korak u vašem životu na vašem tijelu i vašoj sudbini morate učiniti vi - napisala je.


Dodaje da i sama ima strije i obješenu kožu, ali to joj je samo motivacija da vježba dalje. Svaki dan vježba 30 do 60 minuta, a zatim cijeli dan vježba sa sinovima igrajući se s njima.


Reklamu je prvi puta objavila na Facebooku prije godinu dana. Pogledana je 16 milijuna puta.

Maria Kang Maria Kang - Facebook

zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: