Ova seksi budilica vas umjesto zvonjavom budi orgazmom



Na Zemlji trenutno živi oko 7 milijardi ljudi, od kojih neznatan broj njih uživa u jutarnjem buđenju, pogotovo ako je u igri nekakva iritantna budilica. Pa zašto onda taj doživljaj ne učiniti (mnogo) ugodnijim?! Koncept budilice se nije mijenjao godinama: imamo analogni ili digitalni sat, koji namjestimo da zvoni u određeno vrijeme, te nekoliko sati nakon toga srdito proklinjemo dan kada smo se rodili i došli u situaciju da se baš MORAMO buditi u 6 ujutro! Razni su inovatori pokušavali malo ‘začiniti’ cijelu tu priču oko budilice i učiniti ju zanimljivom (poput puzzle koju morate riješiti kako bi alarm prestao zvoniti), no stvari se nisu previše promijenile, te nam i dalje ostaje to uistinu grozno iskustvo.


Birtanac Tony Maggs se 2011. godine dosjetio rješenju za jutarnje more onih koji imaju problema s budilicama (znači, svih!), napravio aparatić koji je nazvao Little Rooster i krenuo u pohod na svijet. No, što Little Rooster čini toliko posebnim da itko, pa i mi, pišemo o njemu? Pravi bi odgovor bio ‘sitnica’ koja nam prva upada u oči, a to je činjenica da se zapravo radi o vibratoru, koji žena prije spavanja stavi u gaćice, te se ujutro budi uz lagano i ugodno vibriranje, koje naposljetku vodi do orgazma. A postoji li bolji način buđenja od toga?


Maggs jednostavno nije mogao vjerovati da se nitko do sada nije sjetio napraviti ovako nešto (dovraga, nismo niti mi!), pa je njegova seks igračka vrlo brzo postala hit. Krajem prošle godine pokušao je lansirati Indiegogo crowdfunding kampanju za mušku verziju vibratora, ali sve je završilo totalnim neuspjehom. Na našu sreću, Maggs ne odustaje, te će uskoro lansirati novu crowdfunding stranicu i ponovno pokušati skupiti pare, računajući na malo bolju medijsku pokrivenost. Kada se samo sjetimo iritantnog, visokofrekventnog zvuka smrti koji nas je jutros otrgnuo iz zagrljaja tuceta ljepotica koje su se taman ‘bacale na posao’, spremni smo iskeširati grde novce za svakodnevno ‘posebno’ buđenje… A nije niti Valentinovo daleko, tako da bismo svojim boljim polovicama NAPOKON mogli kupiti pravi poklon! (Danas.info/Idesh.net) [Otvori sve članke iz ove rubrike] Najnovije iz rubrike! Najružniji muškarac 2012. i ove godine osvojio prvo mjesto Sada i muškarci imaju push-up koji mogu zavarati Pogledajte: Kobre čuvaju bebu dok spava! Twitter grudnjak: Šalje tweet svaki put kada ga skineš NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Danas.info. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Zadržavamo pravo na provedbu cenzure ili potpuno brisanje komentara bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, naš portal nije dužan pravovremeno obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Čitatelji registrovani u sistemu za komentare prethodne platforme mogu se registrovati ili prijaviti putem DISQUS, Facebook, Twitter ili Google+ korisničkih računa, koristeći novi, gore predstavljeni obrazac. Najčitanije Najnovije Komentari Pogledajte horor na ulicama: Masovni pokolj napuštenih pasa Hadžifejzović i Lagumdžija navijali: Ko ne skače, mrzi Bosnu hej, hej, hej… SDA: ‘Pravna anarhija i nasilje kadrova SDP-a i SBIH u TK’ Naknada za zagađenje zraka: Općini Tuzla pripalo 5,86 miliona KM Preliminarne procjene na osnovu rezultata popisa: U BiH živi između 3,7 i 3,8 miliona stanovnika








zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: