Ova fotografija naljutila je mnoge!

Fotografija koju je mlada Filipinka objavila na društvenoj mreži izazvala je bijes njezinih sugrađana jer prikazuje 'kupanje' u novcu dok joj je istovremeno majka optužena za utaju poreza.



Jeane Napoles objavila je fotografiju na Facebooku u kadi punoj novca. Istovremeno njezina majka istražuje se zbog jednog od najvećih korupcijskih skandala na Filipinima, piše Emirates 24/7.

'Čitamo novine, pratimo internet. Tako smo doznali za nju', rekla je Kim Henares voditeljica Ureda za internu reviziju. Oni su otkrili kako je njezina majka, Janet, poslovna žena, pomogla članovima filipinskog parlamenta u pronevjeri 230 milijuna dolara kroz državne fondove.

Ovo je jedan od najvećih korupcijskih skandala u toj zemlji, a među optuženima je i bivša predsjednica Gloria Arroyo. On je uzrokovao i masovne prosvjede.

23-godišnja Jeane ubrzo nakon objavljivanja sporne fotografije ugasila je profil na društvenoj mreži, no fotografija je postala viralna. Navukla je bijes njezinih sugrađana koji smatraju kako se većina filipinskih obitelji obogatila nepoštenim putem.







zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: