Pogledajte ovu noćnu akciju!

Roditelji 2-godišnjaka snimljenog u akciji vjerojatno nisu sigurni bi li trebali biti ponosni ili zabrinuti nakon što su kamerom snimili njegov noćni pothvat.



Naime, nakon što se njegova 8-godišnja sestra potužila roditeljima da joj mali brat ulazi u sobu tijekom noći i krade igračke i druge stvari, njihova majka Joann Moser rekla joj je da se zaključa, piše Daily Mail.

No, samo nekoliko dana kasnije, djevojčica se ponovno požalila na brata, tvrdeći da mu uspijeva otključati vrata te tako ponovno ulazi u njezinu sobu.

Roditelji snimili malog provalnika

Začuđeni roditelji odlučili su provjeriti njezine tvrdnje i postaviti kameru kako bi snimili što se događa noću pred vratima njihove kćeri. 'Bili smo vrlo skeptični, pa smo odlučili postaviti kameru u hodnik da vidimo što se doista događa. I doista, samo nekoliko sekundi nakon zatvaranja vrata njegove sobe i zaključavanja njezine, naš sin je izašao iz sobe i počeo otključavati vrata sobe svoje sestre. Nismo se mogli prestati smijati i odlučili smo ostaviti ga neka prespava s jastučićem-igračkom koju je uzeo sestrici', ispričala je majka Joann.








zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: