Neobičan povod za put oko svijeta

I dok većina kreće na put oko svijeta da bi upoznala nove kulture i snimila pejzaže pred kojima čovjeku ponestaje dah, Japanac Kei Akacu namjerava da obiđe zemljinu kuglu kako bi svojim fotoaparatom ovjekovječio lica najlepeših djevojaka svih meridijana.


Njegov projekat "Beauties World Map", za sada je samo u fazi ideje, jer ovom studentu Univerziteta nauke u Tokiju nedosataje finansije.

Akacu je zato preko svog veb sajta pozvao sve potencijalne donatore, sponzore i ljude dobre volje da mu svojim prilozima pomognu da realizuje svoju zamisao.

Mladi Japanac planira da provede godinu dana putujući po svijetu i fotografišući najljepše djevojke u svakoj zemlji koju bude posjetio, te da te slike potom objavi na svom sajtu.

Prema pisanju sajta rocketnews24.com, Akacuu je za realizaciju projekta potrebno blizu 11.000 dolara, a on je dosad sakupio svega 1.000.

Kako bi privukao interesovanje što većeg broja sponzora, snimio je video spot koji je dosad imao više od 315.000 pregleda na Internetu, a postavio je i nekoliko fotografija ljepotica koje je fotografisao u Japanu, kao i u Kanadi gdje je nedavno proveo pola godine, stičući iskustva za svoju neobičnu antropološku misiju.










zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: