Obiđite 962 lokacije za pola miliona funti

<

Internet sajt VeryFirstTo.com, jedina stranica koja omogućuje individualcima da prvi saznaju i dobiju u ruke najluksuznije proizvode ili dožive nezaboravna iskustva, među mnoštvom zanimljivih stvari nudi i epsko putovanje, jedinstveno i - skupo.

Svi zainteresovani mogu krenuti u dvogodišnju pustolovinu za 445,000 funti, i to je cena po osobi.
Odiseja uključuje razgledanje 962 mjesta širom svijeta priznatih od strane UNESCO-a, uključujući Stounhendž, Maču Piču, katedralu Notr Dam, Vatikan...

Iako britansko Ministarstvo spoljnih poslova savjetuje izbjegavanje mjesta poput Alepa, Pasargadae u Iranu, Leptis Magne u Libiji i jemenskog glavnog grada Sane, kompanija tvrdi da će omogućiti posjetu onima koji insistiraju da vide svaku atrakciju.

Putovaće se avionom, a turisti će biti smješteni u luksuznim hotelima. Na putovanje pod vodstvom turističkog vodiča može krenuti najmanje dvoje ljudi, a uključuje i donaciju UNESCO-u vrijednu 5,000 funti.

VeryFirstTo.com u ostvarenju spektakularnog putovanja sarađuje s agencijom Hurlingham Travel.
Druge neobične ponude koje se mogu naći na stranici VeryFirstTo.com uključuju put u svemir za 69 hiljada funti, i na primjer buđenje usred milion ružinih latica za 70 hiljada funti.










putovanja

Post A Comment:

0 comments: