Psić nema stražnje noge, ali je najveselije stvorenje na livadi

Sve dok je okružen ljudima koji ga vole, Duncan Lou će sasvim sigurno ostati ovako vedre i zaigrane naravi. Ljubav je ipak najsnažnija sila na svijetu i pri svemu pomaže



Bokser Duncan Lou, danas star 16 tjedana, na svijet je stigao s teško deformiranim stražnjim nogama i za 90° iskrivljenom zdjelicom. Nažalost, nije bilo načina da se noge spase, ali je imao tu sreću da njegovi vlasnici nisu željeli odustati od njega kao što bi to vjerojatno neki učinili.

Prije mjesec dana su ga odveli na amputaciju jer je to bilo jedino rješenje, te od tada svakodnevno s njim pohode fizikalne terapije kako bi ispravio kralježnicu i osnažio mišiće.

Vježbe su mu već pomogle da zdjelicu ispravi za 45°, a polako se počeo privikavati i na posebna kolica koja mu olakšavaju kretanje, a ujedno služe i tome da bi mu kičmu držale ravnom.

Ipak, ovo veselo stvorenje kolica ne želi blizu kada je vrijeme za uživanciju na livadi jer i bez njih može sve što i drugi psi, a da je među njima doista najveselije stvorenje unatoč hendikepu, posvjedočit će i ovaj video.







zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: