Najluđi skok sa bine svih vremena!

Repera Džordža Vackija ponijela atmosfera, udario mu adrenalin u glavu i uradio je nešto do sada neviđeno: skočio je na publiku sa 10 metara visine! Povrijeđene dvije osobe, njemu ništa.



Poznato je da se muzičari i pjevači "preobrate" kad su na sceni, da ih ponese atmosfera, da osjećaju energiju publike i da su tada "drugi ljudi". Na mnogim koncertima bilo je raznih gafova, padova sa bine...

Ali, ono što je uradio američki reper Džordž Vacki graniči se sa zdravim razumom. Ovakav "stejd dajving" do sada niste imali prilike da vidite!

Ponijet atmosferom, tokom nastupa u Londonu, reper se uz pomoć visećih merdevina popeo na reflektore, na nekih 10 metara visine i odjednom skočio u publiku!

Blago rečeno - nenormalan potez!

On je povrijedio dvije osobe (djevojku i mladića, koji su preveženi u bolnicu), a njemu nije bilo ništa. Tek po koja modrica.

Reper se preko svoje Facebook stranice izvinio za nepromišljen potez.

"To je bilo veoma glupo i neodgovorno od mene. Nema opravdanja za ono što sam uradio. Jedino objašnjenje koje mogu da pružim jeste da sam bio baš ponijet atmosferom. Izvinjavam se svima", napisao je on, uz dodatnu opasku da nije bio pod dejstvom alkohola ili droga.

"Osjećam se baš posramljeno i veoma loše. Uradio sam nešto što nisam smio, potpuno bezglavo i prava je sreća da se nije završilo sa još težim posljedicama. Za ovo stvarno nema opravdanja", dodatno se "posuo pepelom".







zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: