Samo jednim klikom miša otputujte u Brazil

Samo jednim klikom miša, možete postati dio brazilskog spektakla koji je pred nama, udahnuti dašak atmosfere, prošetati ulicama Brazila te uživati u njihovom šarenilu.


Došao je i taj dan, počinje Svjetsko prvenstvo u nogometu! A ako niste jedan od sretnika koji putuje u Brazil na Svjetsko prvenstvo, Google vam dašak atmosfere dovodi u vaše domove.

Projekt je to proveden u suradnji s brojnim umjetnicima koji su oslikali djelove gradova u Brazilu nebi li obilježili ovaj poseban događaj, prenosi Telegraph.

Goggle je svoje automobile poslao na misiju koja je urodila predivnim fotografijama uređenih ulica brazilskih gradova koje morate vidjeti.


Samo jednim klikom miša, možete postati dio brazilskog spektakla koji je pred nama, udahnuti dašak atmosfere, prošetati ulicama Brazila te uživati u njihovom šarenilu koje neće trajati zauvijek.

Iako su tisućama kilometara udaljeni, OVDJE, već sada možete posjetiti sviježe obojane ulice Rio de Janeira, Sao Paula, Belo Horizontea te ostalih gradova u kojima se održava Svjetsko prvenstvo najvažnije sporedne stvari na svijetu.







zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: