Što je motorist napravio ovom čovjeku je genijalno!

Vozač skutera vozio je kroz Brasov, grad u Rumunjskoj, te ugledao prizor koji nam se sigurno svima nekoliko puta dogodio.



Bio je sasvim običan dan, po ničemu poseban, ali stvoren za učiniti nešto dobro. Vozač skutera vozio je kroz Brasov, grad u Rumunjskoj, te ugledao prizor koji nam se sigurno svima nekoliko puta dogodio. Vidio je kako čovjek trči za autobusom kojeg je očito propustio, no vozač autobusa kao da je slijep, ne staje.

Odlučio je pomoći čovjeku ponudivši mu prijevoz do sljedeće stanice, nebi li se ukrcao na autobus. Čovjek je pristao te rekao motociklistu kako ovaj autobus prolazi svakih sat vremena, a kako je bio Veliki petak, trebao se vratiti kući, prenosi Mirror.

Tako su njih dvojica krenula prema sljedećoj stanici, no autobus se nije zaustavio, krenuo je dalje, a za njim i ova dvojica. Konačno su na treću stanicu uspjeli stići prije autobusa.

'Vozio sam se okolo i vidio čovjeka koji je propustio autobus. Pitao sam ga ako želi da ga povezem do sljedeće stanice, pristao je te se popeo na skuter. Rekao mi je kako se vraća kućim te da autobus dolazi svakih sat vremena' napisao je vozač skutera ispod objavljenog videa te dodao 'Čovjek je bio neizmjerno zahvalan'.







zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: