Da li je ovo najbolji posao svih vremena

Turistički portal Jauntaroo objavio je takmičenje u kojem traži osobu koja će godinu dana putovati svijetom i pritom zaraditi 100.000 dolara.



Onoga koji pobijedi na natječaju, Juantaroo će "lansirati" na put oko svijeta u trajanju od 52 tjedna, a posjetit će krajeve koji nisu svima dobro znani. Usput će morati pisati članke te ih zajedno s fotografijama objavljivati na društvenim mrežama. Također, morat će svugdje gdje dođe volontirati kako bi "tu destinaciju ostavio ljepšom no što ju je zatekao".



CNTraveler piše kako će izabrani avanturist posjetiti između 30 i 50 destinacija. Prijave za posao iz snova primaju se do 15. rujna, a svi zainteresirani moraju snimiti kratak video u trajanju od jedne minute u kojem će istaknuti zanimljivosti o sebi i zašto bi upravo oni trebali biti izabrani za "putnika". Nakon toga, 50 odabranih snimit će još jedan video nakon kojeg će se lista finalista smanjiti na pet kandidati od kojih će se izabrati pobjednik.

Nema sumnje kako će ovaj oglas privući mnoge željne avanture i novih iskustava, ali možda i one koji svojim trenutnim radnim mjestom nisu zadovoljni stoga bi im dobro došla radikalna promjena i cjelogodišnji izlet u nepoznate krajeve.




Job Details

Jauntaroo - YouTube





putovanja

Post A Comment:

0 comments: