Samoproklamovani nacista koji je izgubio starateljstvo nad svojim djetetom nakon što ga je nazvao Adolf Hitler, zaprosio je svoju djevojku juče.Hit Kembel spustio se na koljeno pored fontane u Istonu, u državi Pensilvanija, obučen potpuno u nacističku uniformu, kako bi postavio sudbonosno pitanje svojoj izabranici Betani Vajt.



Ovaj prizor privukao je pažnju brojnih posjetilaca, ne samo zbog romantične prosidbe, već i zbog autfita budućih mladenaca, a bilo je i ljudi koji su protestovali protiv ovih uniformi.

Prošle nedjelje bivša žena naciste Keti Baulbi rekla je medijima da je Kembel tiranin koji tuče žene i opsjednut je đavolom.

Tokom trajanja njihovog tri godine dugog braka, on je pokušao da svom sinu da ime Prvorođeni Lucifer, jer je vjerovao da je đavo. Ipak, Keti ga je odgovorila od ideje i nagovorila ga da dijete dobije ime po njegovom ocu.

Kembel se pojavio na sudu prošlog ponedjeljka, obučen u potpunosti u nacističku uniformu, pokušavajući da ubijedi sudiju da je dobar otac, iako je djetetu dao ime Adolf.







zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: