Upoznajte porodicu 'Zlatokosih'

Majka sa odličnom DNK za gajenje kose je pustila svoju do čak 182 cm tako da sada ima dužu kosu od svoje visine pa podsjeća na Zlatokosu.



Njene tri kćeri naslijedile su dobre gene svoje majke pa i njihova kosa skoro da dodiruje pod. „Zaista morate biti strpljivi ako živite u kući sa ovoliko kose“ kaže Terelin Rasel koja živi u predgrađu Čikaga sa svojim mužem i djecom.



Majka, koja ima 43 godine, je naučila svoje kćeri da češljaju jedna drugoj kosu i vjeruje da njihov sin uči važnu lekciju o djevojkama. Postoje određena pravila kada je kuća Rasel u pitanju: sve moraju imati vezanu kosu kada su u kuhinji, posebno oko šporeta.



Higijena je takođe veoma važna pa se tako u kući Rasel troše nenormalne količine šampona i regeneratora. „Novac koji štedim tako što ne idem u frizerske potrošim na šnalice i regenerator“ kaže Terelin.



Terelin i njene kći su tokom godina donirale dijelove svoje kose ali nikada ne šišaju više od 50 centimetara. „Moje najmlađe sjećanje na kratku kosu je kada sam imala 4 godine, u zabavištu i tada sam imala kosu do struka“ prisjeća se mama Rasel i dodaje: „Za mene je kratka kosa sve iznad struka!“







-->
261857_1111_vampire_BR_300x250

zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: