Grudima drobi cigle i zarađuje milione

Susan Sykes proslavile su njene nevjerojatno velike grudi pomoću kojih je ušla u Guinnesovu knjigu rekorda, ali i stekla veliko bogatstvo na kojem joj zavide mnogi


Još u tinejdžerskoj dobi Susan Sykes (53) imala je iznadprosječno velike grudi zbog kojih je već tada dobila nadimak 'Busty Heart'. Kasnije je pod tim imenom ostvarila stripersku karijeru i to je zapravo bio samo početak. Postepeno je počela povećavati grudi i na kraju stigla do vrtoglave veličine '46H'.


Svaka njena dojka u sebi ima oko dvije tisuće kubičnih centimetara silikona tj. oko dvije litre. Kada je u jednom baru slučajno na šanku grudima uništila limenku piva, shvatila je da bi možda na taj način mogla i zarađivati.


Na taj je način ušla i u Guinnesovu knjigu rekorda. U samo jednoj minuti uspjela je uništiti 34 limenke piva. To joj je donijelo priliku da se pojavljuje u brojnim reality showovima, a imala je i manju ulogu u filmu 'The Dictator' Sache Barona Cohena.


Do danas je svojim grudima uništavala sve od cigli i bejzbolskih palica do keramičkih pločica i lubenica.


Iako je prošla 50-u, Susan se i dalje povremeno bavi striptizom, ali sada u vlastitom striperskom klubu. Ogromnim je pak grudima kroz nekoliko proteklih desetljeća zaradila dovoljno novca da ima kuću na jednom od planinskih vrhova u SAD-u, ali i svoj privatni otok.















guinness world records

Post A Comment:

0 comments: