Radnici u poznatim restoranima brze hrane: Evo šta nikada ne smijete da naručite!

Na čuvenom sajtu Redit, internet platformi koja ima ogroman broj korisnika iz cijelog svijeta, radnicima restorana brze hrane postavljeno je vrlo bitno pitanje.



"Zaposleni u prodaji brze hrane, šta nikada da ne naručimo kod vas", upitao je jedan korisnik. Jezivo iskreni odgovori zgrozili su ljude!

Klonite se "Mek Kafea"

Korisnik Envirometh je odgovorio ubrzo.

"Radim u Mekdonaldsu i moja misija je da ne dozvolim dragim osobama da ikada naruče nešto što izlazi iz "Mc Cafe" aparata. Iz mog iskustva znam da ni zaposleni ni menadžeri ne znaju da ih čiste", ukratko, ta aroma koju osjećate možda je prljavština.

Nikada ne naručujte hot dogove na utakmicama

"Radio sam na kiosku sa višlama na terenu za bejzbol. Nikada ne naručujte ništa odatle, ali ako baš morate izbjegavajte hot dog. Viršle su bile u redu kada smo ih otpakovali, okej kada smo ih ispržili, a onda smo ih umočili u vodu koja nije mijenjana danima", rekao je drugi korisnik. Ostaje nam da se nadamo da su srpski prodavci hot doga obzirniji.

Kokice u bioskopima

"Ako ste otišli u bioskop rano ujutru nikako ne uzimajte kokice. To su bajate kokice od sinoć koje su eventualno zagrijane. Inače, ono ljepljivo po podu u sali ponekad odstoji preko noći, a kada se pogase svjetla i vi gledate film bubašvabe dolaze da se goste", otkrio je radnik bioskopa.

Uvijek naglasite da hoćete svježe "McNuggets" porcije u Mekdonaldsu

"Ukoliko ikada naručujete "McNuggets" naglasite da hoćete svježe, inače će vam poslužiti neke ko zna koliko stare. Oni imaju tajmer, ali ga često resetuju umjesto da naprave nove i služe vam bajate dok se svi ne prodaju", napisao je još jedan korisnik Redita zaposlen u američkom lancu brze hrane.

Barbikju sendviči u KFC-u su jezivi ostaci

"Radio sam u KFC-u četiri godine. 'Barbikju sendvič' se pravi od pilećeg mesa previše starog i lošeg da bi ga dali čak i beskućnicima. Potope to meso u barbikju sos i griju ga do neprepoznatljivosti", odao je jedan od zaposlenih.

Klonite se šejkova sa pumpi

"U automatima za piće na pumpama ima toliko buđi da bi vam samljeli djetinjstvo", slikovit je bio jedan korisnik.

Već oko 50.000 ljudi je podijelilo ove informacije, a one se šire internetom kao šumski požar i upozoravaju na opasnost brze hrane koju unosimo u sebe.

Sjetite se ovoga kada sljedeći put budete naručivali hranu!





zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: