Anna Konda (100kg): Muškarci hrle da im prijeti, guši ih i tuče

Berlinski ženski borilački klub vjerojatno je najbizarniji klub u Europi. On okuplja žene, ali i muškarce koji su spremni plaćati velike iznose kako bi ih te žene tukle


Anna Konda se bavi jednim od najneobičnijih poslova u Njemačkoj. Ona je, naime, vlasnica borilačkog kluba koji, kako kaže, okuplja 'snažne žene iz cijelog svijeta'.

Cijela priča počela je prije nekoliko godina kada je Anna već uvelike trenirala borilačke vještine i hrvanje te svaki dan provodila u teretani. Uobičajeno građeno tijelo odlučila je zamijeniti kilažom od sto kilograma, a da stvar bude interesantnija, ljubav za sve ove discipline usadio joj je suprug koji je inače marketinški stručnjak.


Nakon što je osnovala borilački klub, u njega su počele dolaziti isključivo žene i to iz SAD-a, Poljske, Ukrajine, Bugarske... No, onda su se za njega zainteresirali i muškarci. Za Annu većinom saznaju putem interneta, a zajedničko im je oduševljenje njenim proporcijama i sirovom snagom.

- Neki dolaze iz atletskih, a neki i iz erotskih pobuda. Vole da ih tučemo i to ih seksualno uzbuđuje. Uživaju u pomisli da nemaju šanse u borbi s nama, ali i u osjećaju bespomoćnosti, objasnila je Anna svoje motive u kratkom dokumentarcu za Vice koji je priložen ispod teksta.

- Neki idu toliko daleko i traže da ih ubijem. Njih možete samo ignorirati, uz smješak je ispričala Anna Konda svoja najbizarnija iskustva. U borilištu je uvijek oskudno odjevena, a nekad i potpuno gola. Kaže da joj u odabiru odjevnih komada pomaže suprug, kao i oko riječnika koji koristi s klijentima s obzirom da često traže da im prijeti i da bude gruba.

Neki pak, poput starijeg gospodina u dokumentarcu, uglavnom vole samo gledati. Njemu je posebeno privlačna ideja žene koja je vrlo snažna i koja ruši stereotipe.

Anna misli kako bi sve žene trebale poraditi na fizičkoj snazi, kako bi se i na taj način emancipirale i prestale biti podređene muškarcima na bilo koji način.

- Ako ste slabi fizički, vjerojatno ćete biti slabi i psihički, zaključila je Anna koja se namjerava i dalje baviti istim poslom, a razmišlja i o povećanju kilaže.



Anna Konda Facebook

Anna Konda - Dailymotion

Anna Konda the Naturalborndom










zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: