U sebe utrpao hrpu slanine i postao prvak svijeta

Matt Stonie još jednom je potvrdio titulu ultimativnog 'žderonje'. U samo nekoliko je minuta u sebe utrpao 182 šnite slanine te sedmi put u životu postao svjetski prvak


U SAD-u postoje brojna natjecanja u jedenju hrane, pa čak i profesionalne lige. Ljude koji se natječu u njima smatra se profesionalcima koji se za svoje poduhvate pripremaju svakodnevno i za razliku od očekivanja - u pravilu nisu pretili.

Prošle nedjelje je svjetski poznati 'izjelica' Matt Stonie postavio novi rekord u jedenju - slanine. On je u samo pet minuta u sebe utrpao čak 182 šnite pržene delicije i bez većih problema preuzeo titulu prvaka svijeta, javlja Thrillist.


Rušenje rekorda dogodilo se u sklopu Daytone 500, poznatog automobilističkog NASCAR natjecanja u Floridi.

Stonieju je to sedmi svjetski rekord. Prva dva srušio je 2013. godine i to u jedenju rođendanske torte i 'kookamonger' burgera. Sljedeće je godine svoju kolekciju podebljao rekordima iz jedenja slugburgera, indijskih tacosa, gyrosa i poutine - pomfrita na kanadski način.


Stonie je rođen 1992. godine u Kaliforniji, težak je tek 54 kilograma te studira nutricionizam uz cilj da nakon studija postane stručnjak za dijetu.

Sudeći prema njegovim videima na YouTubeu, nismo baš sigurni koliko će biti njegove dijete biti djelotvorne. U ovom je pojeo 'doručak' od vrtoglavih deset tisuća kalorija.











zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: