Napravio votku s okusom - cigarete

Rekli su mu da je lud kada je htio napraviti votku s okusom cigareta, no kako kaže Tony Elwood, "ja sam šef i nema puno ljudi koji bi se upustili u raspravu sa mnom".


Elwood je vlasnik kompanije "The Ivanabitch", nazvanoj po njegovoj bivšoj supruzi nakon lošeg razvoda, koja proizvodi votku.

Uz 10 tradicionalnih okusa, poput borovnice, limuna ili breskve, uskoro u prodaju kreće i "The Ivanabitch" votka s okusom cigareta, izvještava ABC.


''Osjećao sam se kao građanin drugog reda svaki put kad sam htio zapaliti cigaretu. Morate izaći van kako biste pušili, a ne želite ostaviti prijatelje, no morate utažiti žudnju. Sad to možete uz pomoć votke'' - kaže Elwood.

Votka se proizvodi u Holandiji, destilira se pet puta, a zatim triput filtrira kroz aktivni ugljen. Cijena će joj iznositi od 10 do 50 dolara, ovisno o veličini boce.

Elwood vjeruje u svoj proizvod, unatoč tome što su neke druge votke, poput one s okusom slanine ili kokica, neslavno propale.

''Dobit ćete fini miris bez štetnih posljedica. Nema nikotina, nema ekstrakata duhana. Samo okus. Svi misle da je to kao da ispijaš pepeljaru, ali dobro je, daje ti mali odušak'' - kaže Elwood.

Ivanabitch-Facebook

zanimljivosti

Post A Comment:

0 comments: